Etiquetes

Pàgines

dimarts, 13 de febrer del 2018

S'HA ACABAT CARNESTOLTES!

Bon dia,
malgrat la pluja divendres varem celebrar el carnestoltes i avui us volia contar com i què hem treballat fins arribar a la confecció final de la nostra disfressa: jugadors i jugadores de polo.


En primer lloc volia agrair a les famílies la seva col.laboració en la confecció d'un element de la disfressa a casa, el cavall i en particular a la mamà de na Lorena (Xisca) que ens ha fet tots els tacos.Si bé la idea inicial era fer un cavall amb un `xurro´de piscina la majoria de les famílies es varen estimar més fer altres idees però totes han quedat molt vistoses i lluides ( teniu molta imaginació!!!!!!).

Quan el claustre va acordar el tema del carnestoltes se'ls va presentar als infants tres propostes ( bàsquet, jugadors i jugadores de polo, submarinistes).Després d'una votació la opció guanyadora va ésser els jugadors de polo.


Després va venir la feina d'acordar, discutir,pensar, acordar ... amb els nostres companys de l'aula germana (3r) com voliem decorar la camiseta i la gorra ( retxes, cercles, colors...).
Aquesta feina ha estat molt profitosa i difícil perquè arribar a acords entre nins de quatre i vuit anys no és gens fàcil.A més a més hem treballat la cooperació, el respecte cap als altres, el diàleg, el torn de paraula...


Altres àrees que hem treballat són:

- matemàtiques: triar del dorsal, la seva grafia, les retxes, els cercles, gran, petit.
- lectoescriptura: posar nom al nostre cavall.
- medi: diferenciar entre mascles ( cavall) i famelles ( egües)
- motricitat fina: colorear el dorsal, retallar-lo...


I segurament, moltes més coses que és difícil reflectir aquí.


El resultat final ja heu vist quin ha estat encara que degut a la pluja no ho hem pogut gaudir plenament però, el més important és que tots i totes hem après moltissim!!!!

Durant aquesta setmana he anat penjant fotos del procés i de la rua.
Ara vos afegiré un parell més.


Moltes gràcies per la vostra ajuda.
Na Sofia i la seva egua.

El dorsal de na Sofia.

El disseny d'una camiseta.

Na Lorena i na Curra, la seva egua.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada